lisätty Kassa

Custom Boardsin virtalähdeopas - Cioks

Tanskalainen Cioks valmistaa ehkä markkinoiden monipuolisimpia virtalähteitä, jotka ovat laadultaan maailman kärkikastia. Cioks on ollut vahvoilla etenkin pienissä virtalähteissä, jotka mahtuvat Pedaltrainin Metro-sarjan ja jopa Nano-sarjan alle.

Cioksin virtalähteet voivat olla monille muusikoille hieman hankalia ymmärtää. Cioksin perustaja Poul Ciok on kunnianhimoinen mies, joka on yhdessä osaavan insinööritiiminsä kanssa onnistunut saamaan virtalähteisiinsä enemmän ominaisuuksia kuin kenties kukaan toinen valmistaja. Custom Boards on käyttänyt Cioksin virtalähteitä useissa eri pedaalilaudoissa, joten meille on muodostunut selkeä kuva siitä, mitä niillä voi tehdä ja minkälaisiin tilanteisiin ne sopivat parhaiten.

Cioksin virtalähteiden erikoisuuksia:

Kaikissa Cioksin virtalähteiden lähdöissä on LED-valo. Koska heidän kaikki mallinsa ovat sisäisesti suojattuja oikosulun varalta, LED-valo toimii kätevänä indikaattorina virtalähteen toiminnalle.


Kaikki Cioksin virtalähteet toimivat myös Yhdysvalloissa, sillä niissä on kytkin, jolla voi valita 115 voltin ja 230 voltin sisääntulojännitteen välillä. Lisäksi uusin, hakkuritekniikalla toimiva malli DC7 toimii millä vain jännitteellä 85 ja 265 voltin välillä.


Vaikka valtaosa markkinoilta löytyvistä pedaaleista toimii 9 voltin jännitteellä, Cioksin jokaisessa virtalähteessä on mahdollisuus valita jännite 9 ja 12 voltin välillä. Tämä tapahtuu joko kytkemällä pedaali eri lähtöön ja/tai valitsemalla jännite DIP-kytkimellä. Jos tämä toiminto olisi tehty virtalähdekohtaisesti jommallakummalla metodilla, se olisi helpompi ymmärtää, mutta joissain malleissa käytetään molempia tapoja. Tämä optio juontaa juurensa siitä, että muutama vuosi sitten markkinoilla oli useita pedaaleita, jotka käyttivät 12 voltin jännitettä. Legendaarisin esimerkki on ACA-ajan Boss-pedaalit, jotka toimivat 9 voltin patterilla mutta haluavat virtalähteestä 12 voltin jännitettä. Nämä ovat kuitenkin nykyään harvassa, joten 12 voltin optio jää varmastikin monilta käyttämättä etenkin, jos pedaalin virrankulutus on yli 100 mA.


Toisin kuin kaikki muut maailman virtalähdevalmistajat, Cioks käyttää pedaaleille menevissä johdoissaan RCA-tyyppistä liitintä.  Tämä voi aluksi aiheuttaa sekaannusta soittajalle, jolla on jo 2.1 mm:n johtoja, mutta kun sen yli pääsee ja sisäistää asian, on selvää, että RCA-tyyliset johdot ovat itse asiassa käteviä ja hyvin jakkeihinsa lukittuvia.

Johtojen toinen pää riippuu pedaalista, ja Cioksin valikoimasta löytyy kaikki tarvittavat johdot markkinoilla oleville pedaaleille. Kaikki heidän johtonsa ovat värikoodattuja, mikä helpottaa oikean johdon valitsemista. Voit ladata oppaan Cioksin johdoista täältä.


Yksi eroavaisuus Cioksin virtalähteissä muihin valmistajiin verrattuna on sen käyttämä verkkojohto ja verkkojohdon liitin. Kun muut valmistajat käyttävät IEC C13/C14 (euro) -kojeliitintä, Cioks käyttää IEC C5/C6 apilaliitintä, joka on tuttu esimerkiksi kannettavista tietokoneista.


Poikkeuksen sääntöön tekevät Cioksin uusimmat virtalähteet DC 10 Link ja DC7, jotka käyttävät tavallista normaalia kojeliitintä. Tämä antaa ymmärtää, että tulevaisuudessa Ciokskin siirtyy käyttämään tavallisempaa IEC C14 -verkkoliitintä. Alkuperäinen syy apilaliittimen käyttöön on sen pienempi koko, joten sen avulla virtalähteen saa pakattua hieman ohuempaan kuoreen. Molempien liittimien kontakti on varma eikä niiden käytössä ole juurikaan eroa. Apilaliittimen ainoa haittapuoli on se, ettei sitä saa varaosana. Tarjoamme tästä syystä pedaalilaudan rakentajille kymmenen metrin apilajohtoa, jonka voi katkaista haluamaansa pituuteen ja asentaa helposti esimerkiksi vahvistimeen menevään johtoviuhkaan, jolloin johdon toiseen päähän voidaan asentaa varaosana saatava Schuko-liitin. Viimeiseksi, Cioksin virtalähteet ovat ulkomitoiltaan eri kokoisia, minkä takia ne kiinnitetään pedaalilautojen alle vaihtelevin menetelmin. Olemme tehneet jokaisen virtalähteen tuotesivulle taulukon, josta näkee, miten se on mielestämme järkevintä kiinnittää kuhunkin pedaalilautaan.

Link Series

Osa Cioksin virtalähteistä voidaan linkittää toisiinsa peräkkäin. "Link Series" - sarjan virtalähteistä, Schizophrenic Link, Big John Link, AC Rider Link ja DC10 Link on varustettu IEC-standardin kojeliittimellä verkkovirran ulostuloa varten.


Tätä liitintä voidaan käyttää yhdistämään "Link Series" sarjan virtalähteitä toisiinsa Cioksin omalla Mains Link Adapter Cable - verkkoadapterijohdolla. Saman liittimen avulla voidaan myös kytkeä "Link" sarjan pienimmät virtalähteet Adam Link ja DC5 Link isompien Link-sarjalaisten jatkoksi. Huomioitavaa on, ettei Adam Linkissä and DC5 Linkissä ole omaa verkkoulostuloliitintä, eli nämä virtalähteet kytketään aina ketjun viimeiseksi. Tämä on nopea ja kätevä tapa asentaa kaksi virtalähdettä saman pedaalilaudan alle. Voit luonnollisesti kytkeä myös toisen valmistajan virtalähteen Cioksin jatkoksi samasta lähdöstä. Toinen vaihtoehto on kytkeä siihen Schuko-rasia, jonka avulla voi jakaa virtaa myös muille lisälaitteille pedaalilaudan oheen.

Cioks DC5 Link

 • Osta Cioks DC5 Custom Boardsin verkkokaupasta
 • 5 eristettyä osiota.
 • Jännitteiden vaihtaminen tehdään DIP-kytkimillä. Näitä tarvitaan pelkästään 12 ja 18 voltin pedaaleille, eli jos käytössä on vain 9 voltin pedaaleita, DIP -kytkimiä ei tarvita.
 • Pätevä ratkaisu pieniin lautoihin, kuten Pedaltrain Nano- ja Metro-sarjaan. Sopii myös vanhan Pedaltrain Minin alle. Kiinnitys tehdään ruuveilla, jotka tulevat virtalähteen mukana, tai Cioksin omalla Grip-kiinnikkeellä.
 • Jos käytössä on 5 pedaalia, esimerkiksi kolme analogista peruspedaalia ja kaksi digitaalista virtasyöppöä, DC 5 Link on erinomainen valinta. Käyttökelpoinen myös isompien pedaalilautojen kakkosvirtalähteeksi.
 • Rengassydänmuuntaja.
 • Erittäin laadukas, pieni ja monipuolinen virtalähde
 • Katso galleriastamme esimerkkejä pedaalilaudoista, joiden virtalähteenä on Cioks DC5 Link

 • Osio 1: 9 VDC (100 mA) tai 12 VDC (100 mA)
  Osio 2: 9 VDC (100 mA) tai 12 VDC (100 mA)
  Osio 3: 9 VDC (100 mA) tai 18 VDC (100 mA)
  Osio 4: 9 VDC (300 mA) tai 12 VDC (300 mA)
  Osio 5: 9 VDC (300 mA) tai 12 VDC (300 mA)

  Cioks DC10 Link

 • Osta Cioks DC10 Link Custom Boardsin verkkokaupasta
 • 10 eristettyä osiota.
 • Jännitteiden vaihtaminen tehdään DIP-kytkimillä. Näitä tarvitaan pelkästään 12 voltin pedaaleille, eli jos käytössä on vain 9 voltin pedaaleita, DIP-kytkimiä ei tarvita
 • Cioksin lippulaivamalli rengassydän-muuntajaa käyttävistä virtalähteistä.
 • Viimeisen lähdön jännite voi olla 9 V 800 mA - 24 V 300 mA, ja siinä on kaiken kukkuraksi näppärä ampeerimittari, joka näyttää valitun jännitteen ja pedaalin virrankulutuksen.
 • Jos käytössä on jokin Radialin 15:tä volttia käyttävä pedaali, sen virroittaminen onnistuu tällä virtalähteellä.
 • IEC-verkkovirtaliitin, joka on huomattavasti yleisempi kuin useimpien Cioks-mallien apilaliitin.
 • 4 kpl 400 mA lähtöjä ja 2 kpl 200 mA lähtöjä, eli virranantokykyä riittää aikamoiselle pedaalikattaukselle.
 • Ainoa pieni miinuspuoli on, että 18 voltin jännitteen saa ainoastaan viimeisestä lähdöstä, jolle voi olla muutakin käyttöä monissa eri pedaalilaudoissa
 • Rengassydänmuuntaja.
 • Erittäin monipuolinen, korkealaatuinen ja helppokäyttöinen virtalähde moniin sovelluksiin.
 • Katso galleriastamme esimerkkejä pedaalilaudoista, joiden virtalähteenä on Cioks DC10 Link

 • Osio 1: 9 VDC (100 mA)
  Osio 2: 9 VDC (100 mA)
  Osio 3: 9 VDC (100 mA) tai 12 VDC (100 mA)
  Osio 4: 9 VDC (100 mA) tai 12 VDC (100 mA)
  Osio 5: 9 VDC (200 mA) tai 12 VDC (200 mA)
  Osio 6: 9 VDC (200 mA) tai 12 VDC (200 mA)
  Osio 7: 9 VDC (400 mA) tai 12 VDC (400 mA)
  Osio 8: 9 VDC (400 mA)
  Osio 9: 9 VDC (400 mA)
  Osio 10: 9-24 VDC (800-300 mA)

  Cioks DC7

 • Osta Cioks DC7 Custom Boardsin verkkokaupasta
 • Cioksin uusin, modernia hakkuritekniikkaa käyttävä malli. Kaikki lähdöt ovat samanlaisia, ja niistä saa monipuolisesti jännitettä eri pedaaleilla. Virranantokyky on huikea, eli lähdöistä riittää potkua liki kaikille markkinoilta löytyville pedaaleille.

  • 7 eristettyä osiota.
  • Vaihtoehtoina ovat 9, 12, 15 ja 18 voltin jännitteet. Jännitteiden vaihtaminen tehdään DIP-kytkimillä, eli jos käytössä on vain 9 voltin pedaaleita, DIP-kytkimiä ei tarvita.
  • 24 VDC-lähtö tulevien Cioksin hakkurivirtalähteiden virroittamista varten.
  • 5 voltin USB-lähtö mobiililaitteita varten.
  • IEC-verkkovirtaliitin, joka on huomattavasti yleisempi kuin useimpien Cioks-mallien apilaliitin.
  • Markkinoiden ohuin suoraan verkkovirtaan kytkettävä virtalähde. Mahtuu kaikkien Pedaltrain-mallien alle, joita ovat siis Classic-, Novo-, Nano Plus-, Mini- ja Metro-sarja. Kiinnitys tehdään ruuveilla, jotka tulevat virtalähteen mukana tai Cioksin omalla Grip-kiinnikkeellä.
  • Moderni ja hiljainen hakkurivirtalähde
  • Todella monipuolinen ja järkevän kokoinen virtalähde moniin eri sovelluksiin.
  • Katso galleriastamme esimerkkejä pedaalilaudoista, joiden virtalähteenä on Cioks DC7
  Osiot 1-7:

  9 VDC (660 mA)
  12 VDC (500 mA)
  15 VDC (400 mA)
  18 VDC (330 mA)

  Cioks Adam Link

  • 4 eristettyä osiota.
  • Jännitteiden vaihtaminen tehdään DIP-kytkimillä, joita tarvitaan pelkästään 12 voltin pedaaleille. Jos käytössä on vain 9 voltin pedaaleita, DIP-kytkimiä ei tarvita.
  • Soveltuu etenkin pieniin lautoihin, kuten Pedaltrain Nano- ja Metro-sarjaan. Sopii myös vanhan Pedaltrain Minin alle. Kiinnitys tehdään ruuveilla, jotka tulevat virtalähteen mukana, tai Cioksin omalla Grip -kiinnikkeellä.
  • Jos käytössä on vain 4 pedaalia, esimerkiksi kaksi analogista peruspedaalia ja 2 digitaalista virtasyöppöä, Adam on käytännöllinen valinta. Käyttökelpoinen myös isompien pedaalilautojen kakkosvirtalähteeksi.
  • Laminaattimuuntaja, joka ei ole yhtä laadukas/hiljainen kuin Cioks DC5 Linkin rengassydänmuuntaja.
  • Käyttökelpoinen, pieni ja edullinen virtalähde.
  • Katso galleriastamme esimerkkejä pedaalilaudoista, joiden virtalähteenä on Cioks Adam Link
  Osio 1: 9 VDC (100 mA) tai 12 VDC (100 mA)

  Osio 2: 9 VDC (100 mA) tai 12 VDC (100 mA)
  Osio 3: 9 VDC (250 mA)
  Osio 4: 9 VDC (250 mA)

  AC Rider Link

  • 3 eristettyä osiota. Vaikka tässä virtalähteessä on kuusi ulostuloa, vain kolmea niistä kannattaa käyttää yhtä aikaa. Toisin sanoen lähtöjä 1 ja 2 ei kannata käyttää yhtä aikaa, sillä ne voivat muodostaa hurinaa aiheuttavan maalenkin. Samaa pätee lähtöihin 3 ja 4 sekä 5 ja 6, sillä ne ovat samoissa osioissa.
  • Jännitteiden vaihtaminen tehdään DIP-kytkimillä. Näitä tarvitaan pelkästään 12 voltin pedaaleille, eli jos käytössä on vain 9 voltin pedaaleita, DIP-kytkimiä ei tarvita.
  • Jos käytössä on AC-virtaa käyttävä pedaali, tämä on erinomainen lisä toisen virtalähteen kumppaniksi, sillä kuten muissakin Cioksin Link-sarjan isommissa virtalähteissä, tämän jatkoksi voidaan linkittää mikä tahansa muu virtalähde. Vaihtojännitteellä toimivia pedaaleita ovat mm. Digitech Whammy gen. 1-4 (eli kaikki paitsi uusin, Whammy 5th gen), Line 6 M9 ja kaikki Line 6:n nelinappiset Modeler-sarjan pedaalit.
  • Jos käytössä on vain 9 voltin pedaaleita, lähdöt 2, 4 ja 6 voidaan teipata vaikkapa sähköteipillä umpeen ja jättää DIP-kytkimet normaaliin asentoon. Tällöin käytössä on kolme eristettyä 9 voltin lähtöä: kaksi DC-pedaaleille ja yksi AC-pedaalille.
  • Kooltaan isompi kuin Cioks Adam Link tai Cioks DC5 Link, eli AC Rider Link ei mahdu pienien lautojen kuten Pedaltrain Nano-, Mini- tai Metro-sarjan alle.
  • Laminaattimuuntaja ei ole yhtä laadukas/hiljainen kuin kooltaan pienemmässä, mutta monille käyttötarkoitukseltaan soveltuvammassa Cioks DC5 Linkissä.
  • Erinomainen valinta pedaalilautoihin, joissa on AC-pedaaleita.
  • Katso galleriastamme esimerkkejä pedaalilaudoista, joiden virtalähteenä on Cioks AC Rider Link
  Osio 1: 9 VDC (200 mA) ja 9/12 VDC (200 mA)

  Osio 2: 9 VDC (200 mA) ja 9/12 VDC (200 mA)
  Osio 3: 9 VAC (800 mA) ja 9/12 VAC (800 mA)

  Cioks AC10

  • 7 eristettyä osiota, joista 6 on käytettävissä yhtä aikaa.
  • Cioks AC 10:ssä on mahdollista valita, halutaanko käyttöön kaksi korkea-ampeerista AC-lähtöä vaiko yksi korkea-ampeerinen AC-lähtö tai ylimääräinen korkea-ampeerinen DC-lähtö.
  • Jännitteiden vaihtaminen tehdään DIP-kytkimillä tai ulostuloa vaihtamalla. Saatavilla on 12, 15 ja 16 voltin jännitteitä.
  • Osiot 5 ja 6 ovat valittavissa, ja vain jompikumpi on käytössä. Tarkoituksena on valita, halutaanko käyttää kahta vaihtovirtapedaalia vaiko yhtä vaihtovirtapedaalia ja yhtä DC-pedaalia.
  • Jos käytössä on jokin Radialin 15:tä volttia käyttävä pedaali, sen virroittaminen onnistuu tällä virtalähteellä.
  • Jos käytössä on enemmän DC-virtaa vaativia pedaaleita kuin mille AC 10 pystyy antamaan virtaa ja vain yksi AC-pedaali, voi olla parasta valita Cioks AC Rider ja yhdistää se johonkin suurempaan DC-virtalähteeseen.
  • Rengassydänmuuntaja.
  • Jos käytössä on kaksi AC-pedaalia ja neljä DC-pedaalia tai yksi AC-pedaali ja viisi DC-pedaalia, AC10 on osuva valinta.
  • Katso galleriastamme esimerkkejä pedaalilaudoista, joiden virtalähteenä on Cioks AC10
  Osio 1: 9 VDC (100 mA)
  Osio 2: 9 VDC (100 mA)

  Osio 3: 9 VDC (200 mA) tai 12 VDC (200 mA)
  Osio 4: 9 VDC (200 mA) tai 12 VDC (200 mA)
  Osio 5: 9 VDC (600 mA) ja 12/15 VDC (600 mA)
  Osio 6: 9 VAC (800 mA) ja 12 VAC (800 mA)
  Osio 7: 9 VAC (800 mA) ja 12/16 VAC (800 mA)


  Cioks Big John Link

  • Vaikka tässä virtalähteessä on kuusi ulostuloa, niistä vain neljä on eristettyjä. Toisin sanoen jos lähtöjä 1 ja 2 käyttää yhtä aikaa, niiden välille voi muodostua maalenkki. Sama pätee lähtöihin 3 ja 4, sillä ne ovat samoissa osioissa.
  • Jännitteiden vaihtaminen tehdään DIP-kytkimillä, joita tarvitaan pelkästään 12 voltin pedaaleille, eli jos käytössä on vain 9 voltin pedaaleita, DIP-kytkimiin ei tarvitse kajota.
  • Kooltaan isompi kuin Cioks Adam Link tai Cioks DC5 Link, eli Big John Link ei mahdu pienien lautojen kuten Pedaltrain Nano-, Mini- tai Metro-sarjan alle.
  • Lähtöjen ja DIP-kytkimien sekoittaminen jännitteen valitsemiseksi tekee Big John Linkistä hieman vaikeamman omaksua. Jos käytössä on vain neljä 9 voltin pedaalia, lähdöt 2 ja 4 voidaan teipata vaikka sähköteipillä umpeen ja jättää DIP-kytkimet normaaliin asentoon. Tällöin käytössä on neljä eristettyä 9 voltin lähtöä. Jos pedaalimäärä kasvaa, voit kokeilla liittää niitä lähtöihin 2 ja/tai 4 ja kuunnella, muodostuuko signaaliin hurinaa.
  • Parhaimmillaan Eventiden pedaalien kanssa tai lisävirtana jonkin muun virtalähteen kanssa. Vaikka tämän virtalähteen kahdessa lähdössä on paljon virtaa, on harvinaista, että pedaali veisi yli Adamin 250 mA:n tai DC-5:n 300 mA:n lähtöjen, joten Big John Link ei tuo merkittävää parannusta Adam Link- ja DC5 Link -virtalähteisiin. Poikkeuksena ovat lähinnä Eventiden pedaalit, eli jos käytössä on joku Eventiden moderneista digiefekteistä, tämä voi hyvinkin olla juuri oikea virtalähde.
  • Jos käytössä on vain neljä pedaalia, Adam tai DC5 ovat kokonsa puolesta käyttökelpoisempia valintoja.
  • Laminaattimuuntaja
  • Katso galleriastamme esimerkkejä pedaalilaudoista, joiden virtalähteenä on Cioks Big John Link
  Osio 1: 9 VDC (100 mA) tai 9/12 VDC (100 mA)

  Osio 2: 9 VDC (100 mA) tai 9/12 VDC (100 mA)
  Osio 3: 9 VDC (400 mA) tai 12 VDC (400 mA)
  Osio 4: 9 VDC (400 mA) tai 12 VDC (400 mA)

  Cioks Schizophrenic Link

  • 6 eristettyä osiota.
  • Jännitteiden vaihtaminen tehdään DIP-kytkimillä, joita tarvitaan pelkästään 12 ja 18 voltin pedaaleille, eli jos käytössä on vain 9 voltin pedaaleita, DIP-kytkimiin ei tarvitse kajota.
  • Toimii lisävirtana tai jopa pienehkön laudan yksittäisenä virtalähteenä.
  • Hyvä ja selkeäkäyttöinen valinta 2000-luvun alkupuolen efekteille. Peruspedaalien lisäksi 200 mA lähdöt sopivat hyvin mm. Bossin tuplapedaaleille ja monille EHX:n digitaalisille pedaaleille
  • Kooltaan isompi kuin Cioks Adam Link tai Cioks DC5 Link, eli Schizophrenic Link ei mahdu pienien lautojen kuten Pedaltrain Nano-, Mini- tai Metro-sarjan alle
  • Laminaattimuuntaja ei ole yhtä laadukas/hiljainen kuin hieman pienemmässä Cioks DC5 Link:issä
  • Keskikokoinen, pätevä virtalähde moniin eri käyttötarkoituksiin. Ei sovellu moderneille virtasyöpöille digiefekteille.
  • Katso galleriastamme esimerkkejä pedaalilaudoista, joiden virtalähteenä on Cioks Schizophrenic Link

  Osio 1: 9 VDC (100 mA) tai 18 VDC (100 mA)
  Osio 2: 9 VDC (100 mA) tai 18 VDC (100 mA)
  Osio 3: 9 VDC (200 mA)
  Osio 4: 9 VDC (200 mA)
  Osio 5: 9 VDC (200 mA) tai 12 VDC (200 mA)
  Osio 6: 9 VDC (200 mA) tai 12 VDC (200 mA)

  Cioks DC8

  • Vaikka virtalähteessä on kahdeksan ulostuloa, niistä vain kuutta voi käyttää yhtä aikaa. Toisin sanoen lähtöjä 5 ja 6 ei kannata käyttää yhtä aikaa, sillä niiden välille voi muodostua hurinaa aiheuttava maalenkki. Sama pätee lähtöihin 7 ja 8, sillä ne ovat samoissa osioissa.
  • Jännitteiden vaihtaminen tehdään DIP-kytkimillä. Näitä tarvitaan pelkästään 12 voltin pedaaleille, eli jos käytössä on vain 9 voltin pedaaleita, DIP-kytkimiä ei tarvita.
  • Toimii lisävirtana tai pienehkön laudan yksittäisenä virtalähteenä.
  • DC 8 on ominaisuuksiltaan hyvin lähellä Schizophrenic-mallia. Karkeasti voidaan sanoa, että Schizophrenic sopii vanhemmille digiefekteille ja DC 8 taas moderneille, virtasyöpöille efekteille. DC 8 on toki hieman kalliimpi kuin Schizophrenic, sillä se käyttää laadukkaampaa rengassydänmuuntajaa.
  • Keskikokoinen, laadukas virtalähde moniin eri käyttötarkoituksiin, joka soveltuu myös modernien digitaalisten pedaalien virroittamiseen.
  • Katso galleriastamme esimerkkejä pedaalilaudoista, joiden virtalähteenä on Cioks DC8
  Osio 1: 9 VDC (100 mA)

  Osio 2: 9 VDC (100 mA)
  Osio 3: 9 VDC (100 mA) tai 12 VDC (100 mA)
  Osio 4: 9 VDC (100 mA) tai 12 VDC (100 mA)
  Osio 5: 9 VDC (300 mA) ja 12 VDC (300 mA)
  Osio 6: 9 VDC (300 mA) ja 12 VDC (300 mA)

  Cioks DC10

  • Vaikka virtalähteessä on kymmenen ulostuloa, niistä vain kahdeksaa voi käyttää yhtä aikaa. Toisin sanoen lähtöjä 7 ja 8 ei kannata käyttää yhtä aikaa, sillä niiden välille voi muodostua hurinaa aiheuttava maalenkki. Sama pätee lähtöihin 9 ja 10, sillä ne ovat samoissa osioissa.
  • Lähdöt 5 ja 6 voidaan yhdistää sisäisesti yhdeksi 9 VDC 400 mA lähdöksi. Käytännössä se on sama kuin jos näiden lähtöjen yhdistämiseen käytettäisiin virrantuplauskaapelia.
  • Jännitteiden vaihtaminen tehdään DIP-kytkimillä. Näitä tarvitaan 12 tai 15 voltin pedaaleille tai yhdistämään lähdöt 5 ja 6 yhdeksi. Jos siis käytössä on 9 voltin pedaaleita, joista vain kaksi vie paljon virtaa, DIP-kytkimiä ei tarvita.
  • Jos käytössä on jokin Radialin 15:tä volttia käyttävä pedaali, sen virroittaminen onnistuu tällä virtalähteellä.
  • Jos käytössä on neljä perinteisempää ja kolme modernia pedaalia, DC10 on erinomainen valinta.
  • Rengassydänmuuntaja.
  • Monipuolinen virtalähde moniin sovelluksiin.
  • Katso galleriastamme esimerkkejä pedaalilaudoista, joiden virtalähteenä on Cioks DC10
  Osio 1: 9 VDC (100 mA)

  Osio 2: 9 VDC (100 mA)
  Osio 3: 9 VDC (100 mA)
  Osio 4: 9 VDC (100 mA)
  Osio 5: 9 VDC (200 mA)
  Osio 6: 9 VDC (200 mA)
  Osio 7: 9 VDC (400 mA) ja 12 VDC (400 mA)
  Osio 8: 9 VDC (400 mA) ja 12/15 VDC (400 mA)

  Cioks Ciokolate

  • 16 ulostuloa ja 12 eristettyä osiota.
  • Ulostulojen jännitteitä vaihdetaan DIP-kytkimillä ja ensimmäinen lähdön trimmerillä. Saatavilla eri jännitteitä väliltä 4-24 VDC ja 9-16 VAC.
  • Lähtöjä 10 ja 11 ei kannata käyttää yhtä aikaa, sillä niiden välille voi muodostua hurinaa aiheuttava maalenkki. Sama pätee lähtöihin 12 ja 13, sekä 15 ja 16, sillä ne ovat samoissa osioissa.
  • Tässä virtalähteessä on kaksi 15 Voltin ulostuloa Radialin laitteita varten.
  • Rengassydänmuuntaja.
  • Erittäin muuntautumiskykyinen ja korkealaatuinen virtalähde, jossa on laaja valikoima eri jännitteitä ja riittävästi virtaa isollekin pedaalilaudalle.
  • Katso galleriastamme esimerkkejä pedaalilaudoista, joiden virtalähteenä on Cioks Ciokolate

  Osio 1: 4-15 VDC (100 mA)
  Osio 2: 9 VDC (100 mA)
  Osio 3: 9 VDC (100 mA)
  Osio 4: 9 VDC (100 mA)
  Osio 5: 18 VDC (100 mA) tai 24 VDC (100 mA)
  Osio 6: 9 VDC (200 mA) tai 12 VDC (200 mA)
  Osio 7: 9 VDC (200 mA) tai 12 VDC (200 mA)
  Osio 8: 9 VDC (400 mA) tai 12 VDC (400 mA)
  Section 9: 9 VDC (400 mA) tai 12 VDC (400 mA)
  Osio 10: 9 VDC (400 mA) ja 12/15VDC (400 mA)
  Osio 11: 9 VDC (600 mA) ja 12/15VDC (600 mA) tai 9/12VAC (800 mA)
  Osio 12: 9 VAC (800 mA) ja 12/18VAC (800 mA)

  *****

  Jos et haluakaan syystä tai toisesta viedä itse pedaalilautaprojektiasi loppuun asti, autamme sinua mielellämme.

  ALOITA PEDAALILAUTAPROJEKTISI AMMATTILAISEN AVULLA.

  Täytä suunnittelulomake

  Toimitukset Suomeen

  Lähetys saman päivän aikana