lisätty Kassa

Custom Boards – Pedaalilaudan rakentajan opas

Päivitetty 14.9.2021

Jos haluat rakentaa pedaalilautasi alusta loppuun itse, tämä opas on sinua varten. 

Oppaistamme löydät käytännönläheiset ohjeet pedaalilaudan suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon. Käymme läpi koko prosessin kuvien, tekstin ja videoiden avulla nollatilanteesta keikkavalmiiseen pedaalilautaan.

Olemme rakentaneet oppaan temaattisiksi kokonaisuuksiksi, joten voit lukea sen kokonaan tai vain niiltä osin, kun asia sinua kullakin hetkellä koskee. Voit myös palata oppaaseen kesken projektin tai vaikka sinulla olisikin jo keikkavalmis pedaalilauta.

Käymme oppaassa mahdollisimman tarkasti läpi kaikki vaiheet, joiden tuloksena on Custom Boardsin laatuvaatimukset täyttävä pedaalilauta.

– Pedaalilaudan valmistaminen alkaa aina sen suunnittelulla. Kunhan suunnittelet lautasi huolella, sen rakentaminen on helppoa.

– Sinun pitää ymmärtää mitä ja miksi olet tekemässä, ennen kuin ostat tarvikkeita. Tämä opas auttaa sinua hahmottamaan, mitä kaikkea tarvitset ja kuinka paljon.

– Custom Boardsin käyttämä pedaalilaudan tekojärjestys auttaa sinua tekemään asiat oikeassa järjestyksessä, kun lopulta ryhdyt hommiin.

Toivomme, että jokainen muusikko pystyy oppaan luettuaan rakentamaan itselleen tyylikkään, soundiltaan moitteettoman ja varmakäyttöisen pedaalilaudan. Olisi hienoa, jos emme enää tulevaisuudessa pystyisi erottamaan, mitkä pedaalilaudat ovat meidän tekemiämme ja mitkä soittajien ohjeidemme avulla kasaamia.

Custom Boards – pedaalilaudan valmistusprosessi

1) EFEKTIT

2) SIGNAALIN REITITYS

3) MIDI-OHJAIMET

4) VIRTALÄHDE

5) PEDAALILAUTA

6) KOROTUSPALAT

7) KIINNITYSTARVIKKEET 

8) INSTRUMENTTIJOHTO

9) VÄLIJOHDOT

10) ULOSLÄHTEVÄT JOHDOT

11) PEDAALILAUDAN VIIMEISTELY

12) YLLÄPITO

Toimitukset Suomeen

Lähetys saman päivän aikana