lisätty Kassa

Custom Boards Premium

Custom Boards Premium on jäsenetu, joka tarjoaa pääsyn ainutlaatuisiin sisältöihin ja etuihin. Tieto artikkeleista, oppaista ja videoista lähtee jäsenille aina ensimmäisenä. Myös koulutukset ja muut tapahtumat on jatkossa suunnattu vain Premium-asiakkaillemme. Jäsenet saavat myös varaslähdön alennusmyynteihin ja parhaat tarjoukset on varattu vain heille.


Alekoodi

Kun liityt Custom Boards Premium -jäseneksi, saat meiltä vahvistuksen jäsenyydestäsi ja alekoodin. Tämä koodi kirjoitetaan sille varattuun paikkaan verkkokaupan kassalla, jolloin se nollaa tilauksesi toimituskulut. Saat voimassaolevan koodin Custom Boards Premium -jäsenkirjeessä.

Jäsenyys on täysin ilmainen, ja ei edellytä muuta kuin liittymistä sähköpostilistallemme. Liittyminen tapahtuu hetkessä alta olevasta linkistä, jolloin pääset heti nauttimaan jäseneduistamme.

CUSTOM BOARDS PREMIUM-EDUT:

 1. ILMAISET TOIMITUKSET YLI 199 €:N TILAUKSIIN EU:N ALUEELLA, MYÖS SUOMESSA
   EU:n ulkopuolelle lähetykset ovat lähtiessä verovapaita.
 2. HYÖDYLLISTÄ TIETOA ENNEN MUITA
  Premium-asiakkaana pääset ensimmäisenä tutustumaan uusiin artikkeleihin, oppaisiin ja videoihin. Saat myös ennakkotietoa tuoteuutuuksista ja varaslähdön alennusmyynteihin.
 3. VIP-KUTSUT TILAISUUKSIIN
  Suositut koulutuksemme, asiakasillat ja muut tapahtumat suuntaamme jatkossa vain Premium-asiakkaillemme. Jäsenenä saat kutsun sähköpostiisi ja et enää missaa juuri sinua kiinnostavia tapahtumia.
 4. HENKILÖKOHTAINEN ASIAKASTUKI
  Kysy tuotteista, kerro ongelmista tai pyydä neuvoa. Vastaamme Premium-asiakkaillemme sähköpostitse nopeasti ja aina ensimmäisenä.
 5. VAIN PREMIUM-ASIAKKAILLE SUUNNATUT BONUSEDUT
  Julkaisemme silloin tällöin vain jäsenille suunnattuja etuja kuten tietopaketteja, erikoisalennuksia, ystävänmyyntejä tai valmistajien erikoiseriä.

*****

Toimitukset Suomeen

Lähetys saman päivän aikana