lisätty Kassa

Toimitustavat

Verkkokaupasta tehtyjen tilausten noutaminen

Noudot ohjataan samassa kiinteistössä (Sahaajankatu 14, 00880) sijaitsevaan Matkahuollon tiloissa sijaitsevaan Postin noutopisteeseen, joka on auki maanantaista perjantaihin klo 09.30 - 17.30. Odotathan meiltä sähköpostiisi saapuvaa toimitusvahvistusta ennen kuin haet paketin.

Verkkokauppatilausten postitus 

Lähetämme kaikki tilaukset Postin kautta paketteina. Kaikissa lähetyksissämme on seurantanumero, jonka toimitamme automaattisesti tilauksen yhteydessä. Jos satut hukkaamaan seurantakoodin, saat sen meiltä uudestaan lähettämällä meille sähköpostia.

Tilausta tehdessäsi sivumme näyttää osoitteesi perusteella kahdeksan lähintä toimipistettä, joihin tilauksesi voidaan lähettää. Osa niistä on Smart Ship -pakettiautomaatteja, joihin on kätevä tilata esimerkiksi efektejä ja tarvikkeita. Isommat lähetykset kannattaa tilata lähimpään postikonttoriin tai Postin noutopisteeseen, kuten R-Kioskiin.

  • Yli 199 €:n tilaukset Custom Boards Premium-jäsenille ilman postikuluja. Näe kaikki tarjoamamme edut ja liity jäseneksi täällä.
  • Kaikki muut lähetykset Suomeen 12,90 € (sis. alv 24 %). Toimitamme tilaukset lähimpään Postin toimipisteeseen tai Smart Ship -pakettiautomaattiin.
  • Express-lähetykset yrityksille 15 € (ALV 0%). Custom Boards Premium -jäsenyyden suoma ilmainen postitus ei valitettavasti toimi jälleenmyyjätilauksissa.
  • Toimitusaika 1-2 päivää.

Lähetys saman päivän aikana

Pyrimme lähettämään klo 12 mennessä saapuneet tilaukset saman päivän aikana. Kun olemme pakanneet tilauksesi, saat sähköpostiisi vahvistuksen, että pakettisi on valmiina ja odottaa Postin noutoa.

Varmistathan, että kirjoitat puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi oikein tilausta tehdessäsi. Kun pakettisi on saapunut valitsemaasi noutopaikkaan, Posti lähettää sinulle saman viestin tekstiviestinä ja sähköpostina, jonka avulla voit noutaa paketin.

Takuu ja palautusoikeus

Myönnämme kaikille tuotteillemme kolmen vuoden takuun ja 14 päivän tyytyväisyystakuun. Eli jos ostamasi tuote ei miellytäkään sinua syystä tai toisesta, saat rahasi takaisin. Palautathan tuotteen sen myyntipakkauksessa ja uutta vastaavassa kunnossa. Custom Boardsin tekemillä johdoilla ja kiinnityksillä on elinikäinen takuu. Tarjoustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Toimitustavat FAQ

Miten teen palautuksen?

Voit pistää palauttamisen alulle kätevästi verkkokauppamme alareunasta löytyvän PALAUTUKSET-valikon kautta. Sivut ohjeistavat sinua eteenpäin. Voit myös tehdä palautuksen ilman rekisteröitymistä, sillä palautus rekisteröityy järjestelmäämme sähköpostiosoitteesi ja lähettämämme tilausnumeron avulla.

Kun olemme vastaanottanut palautuksesi, hyvitämme koko summan takaisin maksukortillesi.

Tilauksen muokkaaminen

Mikäli haluat muokata tilaustasi sen lähettämisen jälkeen, ota meihinmahdollisimman nopeasti yhteyttä

Maksaminen verkkokaupassa

Käytämme verkkokaupassamme kahta maksutapaa – Stripe ja Pay Pal.

Kaikki kortimaksut kulkevat kanadalaisen Stripe-maksunvälittäjän kautta. Kyseessä on maailman johtava ja laajimmalle levinnyt verkkokauppamaksujen välittäjä. Heidän maksuliittymänsä on käytössä yli 100 000 verkkokaupassa ympäri maailmaa.

Stripen etuina ovat maksamisen helppous ja turvallisuus. Maksaminen käy kätevästi luotto- tai debit -kortilla. Stripe ei vaadi erillistä tunnistautumista, vaan se varmistaa ostokset kehittyneen TLS (Transport Layer Security) protokollan avulla. Vastaava järjestelmä on käytössä Amazonilla, Netflixillä, HBO Nordicilla, Skypellä ja monilla muilla kansainvälisillä toimijoilla.

Voinko maksaa ostokseni laskulla tai osamaksulla?

Kolmas maksutapamme on Klarnan Maksa Myöhemmin ja Pilko Maksut -vaihtoehdot. Valitse verkkokaupan kassalla haluamasi Klarnan maksutapa ja kirjoita syntymäaikasi Klarnan pyytämään kenttään. Saat tilauksesi meiltä normaalisti, jonka jälkeen Klarna lähettää sinulle laskun sähköpostiisi. Klarna antaa laskuilleen 30 päivän maksuajan ilman lisäkuluja.

Voit käyttää Klarna-laskua maksutapana, jos olet yli 18-vuotias ja sinulla ei ole luottotietomerkintöjä. Lisätietoja maksutavasta löydät Klarnan sivuilta.

Asiakastili

Asiakastilin avaaminen on nopeaa ja helppoa. Suosittelemme sen avaamista, sillä sen avulla näet tilisi kautta kaikki tilauksesi ja niiden tilausnumerot. Voit tallentaa asiakastilillesi useita eri toimitusosoitteita.

Jos unohdat salasanasi, voit palauttaa salasanasi klikkaamalla kirjautumissivulla "Unohditko salasanasi?". Syötä kenttään sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiviestissä linkin, jota klikkaamalla voit vaihtaa salasanan.

Voinko tilata verkkokaupasta ilman rekisteröitymistä?

Voit tilata verkkokaupasta ilman rekisteröitymistä. Näet tilauksen seurantatiedot myös ilman kirjautumista lähettämämme sähköpostilinkin avulla. Suosittelen kuitenkin ruksaamaan ”Tallenna tietosi seuraavaa asiointia varten” -laatikon, jolloin osoitetietosi tallentuvat selaimeesi eikä sinun tarvitse kirjoittaa osoitettasi seuraavalla kerralla.

Tuotteiden etsiminen verkkokaupassa

Custom Boardsin verkkokaupan tuotteita voi etsiä oppaiden, tuoteryhmien ja valmistajien kautta. Näet kunkin tuotteen kohdalta sen varastotilanteen. Varastossa olevia tuotteita voit tilata heti, ja lähetämme ne sinulle seuraavana arkipäivänä.

Mitä jos haluamani tuote on tilapäisesti loppu verkkokaupasta?

Jos tuote on tilapäisesti loppu, ota meihin yhteyttä, jolloin saat tiedon heti, kun varastosaldomme päivittyvät.

Mitä jos tilaukseni ei saavu?

Jos tilauksessasi toimittamisessa kuluu turhan pitkään, ota meihin yhteyttä, niin tarkistamme tilauksesi statuksen. Meillä on aina tieto siitä, missä tilauksesi liikkuu, joten pakettisi ei häviä, vaikka et jostain syystä saisikaan tekstiviestiä Postilta.

Mikäli paketti kuitenkin katoaa toimituksessa tai tilaamasi tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, ota meihin yhteyttä.

Verkkokaupan kieli

Custom Boardsin verkkokaupan pääasiallinen kieli on englanti. Lähetämme tilausvahvistukset ja kuitit sähköpostissa englanniksi, sillä järjestelmämme ei salli niiden kääntämistä kahdelle kielelle. Myöskin tuotteiden nimet ovat englanniksi, sillä verkkokauppa-alustamme ei salli turvallisuussyistä muutoksia sen kassaosioon. Toivomme, että kotimaiset asiakkaamme ymmärtävät tämän ja pystyvät elämään asian kanssa.

*****

Toimitukset Suomeen

Lähetys saman päivän aikana