lisätty Kassa

Miten puhdistan pedaalien pohjat ennen teippausta?

Pedaalien pohjat täytyy puhdistaa ennen niiden teippaamista ja kiinnittämistä lautaan. Uudet pedaalit eivät ole ongelma, mutta käytettyjen pedaalien pohjien puhdistaminen vanhoista liimajäämistä on työlästä, riippuen siitä mitä teippiä niissä on käytetty.

Voit joko repiä niitä irti tuntikaupalla käsin ja erilaisilla työkaluilla tai liuottaa ne irti PRF Label Offilla. Pullollinen tätä ihmeainetta riittää pitkään, mahdollisesti jopa loppuelämäsi, joten älä aloita pedaalilautaprojektiasi ilman sitä, jos sinulla on vanhoja pedaaleja, tai vaikkapa pedaalilauta, joka täytyy puhdistaa.

Pedaalien pohjien tulisi olla täysin tasaiset ja puhtaat. Kaikenlaiset kumitassut tulee irrottaa pohjista. Jos et henno repiä Boss-pedaalisi kumipohjaa irti, käännä koko pohja ympäri ja kokeile, mahtuuko kumipohja laitteen sisälle. Joissakin malleissa tämä onnistuu.

  • Jos pedaalien pohjissa on vanhoja teippejä, revi ne pois.
  • Laita kaikki pedaalit tasaiselle alustalle ja suihkuta PRF Label Off sprayta niiden pohjaan. Anna aineen vaikuttaa ja pureutua liimajäämiin noin viidentoista minuutin ajan. Jos liimatahrat ovat sitkeästi kiinni, kannattaa aineen antaa vaikuttaa pidempään.

  • Kun PRF Label Off on tehnyt tehtävänsä, pyyhi lopuksi liimajäämät pois peukalolla tai karkealla kangasliinalla.
  • Asettele pedaalit nyt yksitellen takaisin pedaalilaudan rungon päälle ottamasi valokuvan perusteella.
  • Tarkkaile, miten pedaalit asettuvat pedaalilaudan rimojen tai kolojen mukaan. Teippiä ei kannata jättää paljaana rimojen väliin keräämään pölyä ja hiekkaa.

*****

Jos et haluakaan syystä tai toisesta viedä itse pedaalilautaprojektiasi loppuun asti, voimme viimeistellä pedaalilaudan puolestasi niillä tarvikkeilla, jotka olet meiltä hankkinut. Ne eivät siis missään tapauksessa mene hukkaan.

ALOITA PEDAALILAUTAPROJEKTISI AMMATTILAISEN AVULLA.

Täytä suunnittelulomake

Toimitukset Suomeen

Lähetys saman päivän aikana