lisätty Kassa

3M Dual Lock -teipin käyttäminen

Päivitetty 3.4.2023

3M Dual Lock -teippiä ei tarvitse laittaa koko pedaalin pohjan leveydeltä, vaan yksi raita sivusuunnassa ylös ja alas riittää. Teipissä olevat kiinnitysnystyrät antavat parhaan pidon, kun ne ovat poikittain suhteessa soittajan jalasta tulevaan rasitukseen.

3M Dual Lockia tarvitaan 20 cm jokaiseen normaalikokoiseen pedaaliin. Leikkaa siitä neljä 5 cm palaa pedaalin alle. Jos pedaalin runko on kookkaampi, vastaava määrä voisi olla 30 cm pedaalia kohden, jolloin noin 3-4 cm palat ylä- ja alakulmissa riittävät pitämään melko suurenkin pedaalin paikoillaan.

JOS OLET PÄÄTTÄNYT suunnitteluvaiheessa, että tarvitset pedaaliesi alle korotuspaloja, kiinnitetään ne ensiksi lautaan täysin samalla tavalla kuin pedaalitkin.

Jos joudut korottamaan pedaaliasi vain hieman, kätevä tapa saada sitä ylemmäs on laittaa tuplakerros 3M Dual Lock -teippiä sen alle, niin että kerrosten liimapinnat tulevat vastakkain. Muuten pedaalien pohjien teippaus tapahtuu normaalisti.

  • Mittaa käytössäsi olevalla teippirullalla pedaalin pohja leveyssuunnassa ja leikkaa terävillä saksilla palanen teippiä niin, etteivät sen reunat tule pedaalin yli.
  • Mittaa seuraavaksi leikkaamasi pala teippirullaa vasten ja leikkaa siitä toinen samankokoinen pala.
  • Kiinnitä teipinpalat toisiinsa.

  • Kiinnitä teipit paikoilleen pedaalien pohjiin, mutta jätä lautaan tulevan puolen suojamuovi vielä paikoilleen.
  • Aseta pedaali takaisin laudalle omille paikoilleen teipit pohjassa.
  • Toista toimenpide kaikille pedaaleille.

Volume-, ekspressio- tai wah-pedaaliin voi lisätä ylimääräiset teipit pystysuunnassa tai vaakasuunnassa keskelle osuvien rimojen kohdalle, jolloin niihin muodostuu useampia kiinnityspintoja. Tämä auttaa pitämään efektin rungon vakaana, vaikka sitä poljettaisiin kuinka voimakkaasti.

Varmista lopuksi, että pedaalit ovat pedaalilaudan päällä suunnitteluvaiheessa ottamasi valokuvan mukaisesti. Älä irrota vieläkään niissä olevien 3M Dual Lock -teippien suojamuoveja, sillä johtojen kiinnittäminen on huomattavasti helpompaa, kun pedaalit ovat irtonaisina.

*****

Jos et haluakaan syystä tai toisesta viedä itse pedaalilautaprojektiasi loppuun asti, voimme viimeistellä pedaalilaudan puolestasi niillä tarvikkeilla, jotka olet meiltä hankkinut. Ne eivät siis missään tapauksessa mene hukkaan.

ALOITA PEDAALILAUTAPROJEKTISI AMMATTILAISEN AVULLA.

Täytä suunnittelulomake

Toimitukset Suomeen

Lähetys saman päivän aikana