lisätty Kassa

Kirjat

Kingston Wallin Perintö (kovakantinen kirja, 2023) 

Kingston Wallin musiikki elää vahvempana kuin koskaan.

Kingston Wallin tarina päättyi laulaja Petri Wallin kuolemaan vuonna 1995, mutta yhtyeen musiikki löytää edelleen uusia kuulijoita. Vuoden 2019 tribuuttikiertueella Kingston Wallin kappaleet keräsivät enemmän yleisöä kuin koskaan aikaisemmin. Kiertueella oli mukana myös kitarateknikko Kimmo Aroluoma, joka pääsi todistamaan keikat aitiopaikalta.

Aroluoma lähtee selvittämään, miten Kingston Wallin taika syntyi. Kirjaa lukee kuin salapoliisitarinaa, kun Aroluoma jäljittää Petri Wallin soittimia ympäri Suomea. Kirja on kaivattu rinnakkaisteos Viljami Puustisen Kingston Wall -historiikille, joka oli huima myyntimenestys. 

Osta kirja


Jenkkirundi - seitsemän viikkoa kiertue-elämää (PDF tabletille, 2016)

Suosittu Keikkapäivä-kirja saa jatkoa!

Jenkkirundi – seitsemän viikkoa kiertue­-elämää seuraa HIM­-kitaristi Linde Lindströmin johtamaa Daniel Lioneye-bändiä ympäri Yhdysvaltoja. Kitarateknikko ja bloggaaja Kimmo Aroluoman kirja näyttää realistisesti, mitä tapahtuu, kun yltäkylläisyyteen tottuneet muusikot lähtevät maailmalle tiukan budjetin piiskaamina.

Osta PDF-kirja

Keikkapäivä - 24 h kiertue-elämää (PDF tabletille, 2014)

Kaikki mitä olet koskaan halunnut tietää keikkailusta löytyy tästä kirjasta!Keikkapäivä - 24 h kiertue-elämää on jokaisen muusikon ja teknikon opas Euroopan kiertueelle. Vaikka olisit vanha konkari tai vasta uraasi aloitteleva poppari, aina voi oppia jotain uutta. Opas käy läpi keikkapäivän tapahtumat aamusta iltaan. Kuvitus on The Rasmuksen Euroopan kiertueelta vuodelta 2009. Pääset mukaan kulissien taakse ja saat ainutlaatuisen kosketuksen kiertue-elämään.

Osta PDF-kirja

*****

Toimitukset Suomeen

Lähetys saman päivän aikana