lisätty Kassa

Koulutukset

Custom Boards-koulutukset ovat saavuttaneet muutaman viime vuoden aikana suuren suosion. Kurssilaiset ovat päässeet kysymään vinkkejä oman laitteistonsa kokoonpanoon ja oppineet ajattelemaan soundiaan täysin uudella tavalla.

Koulutukset ovat käsitelleet pedaalilaudan rakentamista, hurinoiden ja vikojen paikantamista laitteistoissa, soittimien huoltoa, kitarakamojen hahmottamista kokonaisuutena, laitteiston ylläpitoa keikkaolosuhteissa ja koko sähkökitaran signaalitien hahmottamista kansantajuisin termein.

Koulutuksemme, asiakasillat ja muut tapahtumat ovat vain Premium-asiakkaillemme. Jäsenenä saat kutsun sähköpostiisi ja et enää missaa juuri sinua kiinnostavia tapahtumia.

SYKSY 2020

  • 31.10.2020 Gear Feast - Gearfeast pidetään osana Sonic Rites -festivaalia. Olemme mukana toisena järjestäjänä ja tuottamassa klinikoiden sisältöä.

KEVÄT 2020

  • 8.2.2020 Syväluotaavaa keskustelua Kingston Wallin musiikista ja Petri Wallin laitteista – Tonefest Helsinki 2020
  • 16.5.2020 Gear Feast - Gearfeast pidetään osana Sonic Rites -festivaalia. Olemme mukana toisena järjestäjänä ja tuottamassa klinikoiden sisältöä. (Siirretty syksyyn Korona-viruksen vuoksi)

KEVÄT 2019

Toimitukset Suomeen

Lähetys saman päivän aikana