lisätty Kassa

Ilmaiset toimitukset Custom Boards Premium-jäsenille

TOP 10 yleisimmät ongelmat ja niiden ratkaisut

Kokosimme kymmenen yleisintä ongelmaa, jotka liittyvät efektien käyttöön keikkatilanteessa. Tunnistatko tilanteet? Lue, kuinka Custom Boards -pedaalilauta ratkaisee kunkin ongelman.

Ongelma nro 1

Pedaalit tungetaan sikin sokin muovikassiin piuhojen ja erillisten virtalähteiden kanssa. Näytät keikkapaikalla amatööriltä.

Ratkaisu: Custom Boardsin sinulle räätälöity pedaalilauta on helppo kuljettaa. Se säästää vaivaa ja antaa sinusta ja bändistäsi ammattimaisen vaikutelman.

Ongelma nro 2

Efektit eivät pysy kiinni pedaalilaudassa kuljetuksen aikana. Laitteissa on koko ajan pieniä vikoja, koska niitä on kuljetettu huolimattomasti.

Ratkaisu: Kiinnitämme pedaalisi niin, etteivät ne irtoa kuljetuksen aikana. Efektien asentaminen pedaalilautaan pidentää niiden ikää, ja säästät laitteidesi huoltokustannuksissa.

Ongelma nro 3

Pedaalit hurisevat, ja signaalin taso on heikko. Tämä häiritsee sinua ja yleisöäsi etenkin kappaleiden suvantokohdissa ja väleissä.

Ratkaisu: Hiljaisuus on tärkeä osa musiikkia. Custom Boards tarjoaa sinulle täysin häiriöttömän signaalin.

Ongelma nro 4

Et ole miettinyt pedaalien kytkemistä vahvistimeen loppuun asti. Sinulla on hajanaisia johtoja, jotka ovat eri pituisia, sotkeentuvat ja ovat tuskaliaan hitaita kytkeä.

Ratkaisu: Halutessasi teemme sinulle erillisen johtoviuhkan pedaalilautasi ja vahvistimesi välille. Lava pysyy siistinä, ja sinä tai bändikaverisi ette kompuroi enää johtoihisi.

Ongelma nro 5

Joudut ottamaan sähköt pedaaleille lavan edessä olevasta rasiasta, mikä on aina potentiaalinen turvallisuusriski.

Ratkaisu: Johtoviuhkalla saat tuotua virran pedaaleillesi vahvistimen takaa. Vältät maalenkit ja kaatuneiden juomien aiheuttamat potentiaaliset vaaratilanteet.

Ongelma nro 6

Johtuen huonosta suunnittelusta kitarasignaali pätkii illasta toiseen.

Ratkaisu: Custom Boards pedaalilauta tarjoaa laadukkaan signaalin illasta toiseen. Kaikki liitännät on varmistettu niin, ettei pätkimistä synny. Voit keskittyä soittamiseen.

Ongelma nro 7

Laitteiden kasaaminen kestää piinaavan pitkään. Äänimiehet manailevat vieressä. Tuntuu, että olet liian hidas ja kaikki odottavat sinua.

Ratkaisu: Custom Boards -pedaalilauta on vaivaton kasata. Olet bänditovereitasi nopeammin valmis. Ehdit levätä ja tehdä muutakin kuin etsiä kadonneita johtojasi ja tarvikkeitasi.

Ongelma nro 8

Myös purkaminen on hidasta, ja taas äänimiehet manailevat vieressä. Lämmittelybändin tärkein tehtävä on päästä nopeasti lavalta pois.

Ratkaisu: Pedaalilauta on myös nopea purkaa. Olet bänditovereitasi nopeammin takahuoneessa tekemässä tuttavuutta fanien kanssa.

Ongelma nro 9

Tavaroiden pakkaaminen on kaoottista. Seurauksena johtoja menee rikki ja pedaaleita katoaa.

Ratkaisu: Yleisesti varkaustapaukset keikkalavoilla ovat humalaisten päähänpistoja. Custom Boards -pedaalilautaan efektit kiinnitetään niin, ettei niitä saa helposti irti. Varkaustapaukset loppuvat siihen paikkaan.

Ongelma nro 10

Sinua tuskastuttaa tämä kaikki, ja olet jo pitkään miettinyt ratkaisua näihin ongelmiin.

Ratkaisu: Anna meidän auttaa sinua eteenpäin urallasi. Kun järjestelmäsi on loppuun asti mietitty, sinut ja bändisi on helpompi ottaa festivaalikeikoille tai kiertueelle.

*****

LISÄÄ AIHEESTA:

Miten Custom Boards voi auttaa sinua urallasi >
Palaa palveluiden päävalikkoon >
Toimitukset Suomeen

Lähetys saman päivän aikana

Liity Custom Boards Premiumiin ja saa ilmaiset toimitukset EU:n sisällä sekä ensimmäisenä tiedon koulutuksistamme, tarjouksistamme ja uusista artikkeleistamme.

LIITY CUSTOM BOARDS PREMIUMIIN