lisätty Kassa

TOP 10 yleisimmät ongelmat ja niiden ratkaisut

Kokosimme kymmenen yleisintä ongelmaa, jotka liittyvät efektien käyttöön keikkatilanteessa. Tunnistatko tilanteet? Lue, kuinka Custom Boards -pedaalilauta ratkaisee kunkin ongelman.

Ongelma nro 1

Pedaalit tungetaan sikin sokin muovikassiin piuhojen ja erillisten virtalähteiden kanssa. Näytät keikkapaikalla amatööriltä.

Ratkaisu: Custom Boardsin sinulle räätälöity pedaalilauta on helppo kuljettaa. Se säästää vaivaa ja antaa sinusta ja bändistäsi ammattimaisen vaikutelman.

Ongelma nro 2

Efektit eivät pysy kiinni pedaalilaudassa kuljetuksen aikana. Laitteissa on koko ajan pieniä vikoja, koska niitä on kuljetettu huolimattomasti.

Ratkaisu: Kiinnitämme pedaalisi niin, etteivät ne irtoa kuljetuksen aikana. Efektien asentaminen pedaalilautaan pidentää niiden ikää, ja säästät laitteidesi huoltokustannuksissa.

Ongelma nro 3

Pedaalit hurisevat, ja signaalin taso on heikko. Tämä häiritsee sinua ja yleisöäsi etenkin kappaleiden suvantokohdissa ja väleissä.

Ratkaisu: Hiljaisuus on tärkeä osa musiikkia. Custom Boards tarjoaa sinulle täysin häiriöttömän signaalin.

Ongelma nro 4

Et ole miettinyt pedaalien kytkemistä vahvistimeen loppuun asti. Sinulla on hajanaisia johtoja, jotka ovat eri pituisia, sotkeentuvat ja ovat tuskaliaan hitaita kytkeä.

Ratkaisu: Halutessasi teemme sinulle erillisen johtoviuhkan pedaalilautasi ja vahvistimesi välille. Lava pysyy siistinä, ja sinä tai bändikaverisi ette kompuroi enää johtoihisi.

Ongelma nro 5

Joudut ottamaan sähköt pedaaleille lavan edessä olevasta rasiasta, mikä on aina potentiaalinen turvallisuusriski.

Ratkaisu: Johtoviuhkalla saat tuotua virran pedaaleillesi vahvistimen takaa. Vältät maalenkit ja kaatuneiden juomien aiheuttamat potentiaaliset vaaratilanteet.

Ongelma nro 6

Johtuen huonosta suunnittelusta kitarasignaali pätkii illasta toiseen.

Ratkaisu: Custom Boards pedaalilauta tarjoaa laadukkaan signaalin illasta toiseen. Kaikki liitännät on varmistettu niin, ettei pätkimistä synny. Voit keskittyä soittamiseen.

Ongelma nro 7

Laitteiden kasaaminen kestää piinaavan pitkään. Äänimiehet manailevat vieressä. Tuntuu, että olet liian hidas ja kaikki odottavat sinua.

Ratkaisu: Custom Boards -pedaalilauta on vaivaton kasata. Olet bänditovereitasi nopeammin valmis. Ehdit levätä ja tehdä muutakin kuin etsiä kadonneita johtojasi ja tarvikkeitasi.

Ongelma nro 8

Myös purkaminen on hidasta, ja taas äänimiehet manailevat vieressä. Lämmittelybändin tärkein tehtävä on päästä nopeasti lavalta pois.

Ratkaisu: Pedaalilauta on myös nopea purkaa. Olet bänditovereitasi nopeammin takahuoneessa tekemässä tuttavuutta fanien kanssa.

Ongelma nro 9

Tavaroiden pakkaaminen on kaoottista. Seurauksena johtoja menee rikki ja pedaaleita katoaa.

Ratkaisu: Yleisesti varkaustapaukset keikkalavoilla ovat humalaisten päähänpistoja. Custom Boards -pedaalilautaan efektit kiinnitetään niin, ettei niitä saa helposti irti. Varkaustapaukset loppuvat siihen paikkaan.

Ongelma nro 10

Sinua tuskastuttaa tämä kaikki, ja olet jo pitkään miettinyt ratkaisua näihin ongelmiin.

Ratkaisu: Anna meidän auttaa sinua eteenpäin urallasi. Kun järjestelmäsi on loppuun asti mietitty, sinut ja bändisi on helpompi ottaa festivaalikeikoille tai kiertueelle.


*****

Jos et haluakaan syystä tai toisesta viedä itse pedaalilautaprojektiasi loppuun asti, voimme viimeistellä pedaalilaudan puolestasi niillä tarvikkeilla, jotka olet meiltä hankkinut. Ne eivät siis missään tapauksessa mene hukkaan.

ALOITA PEDAALILAUTAPROJEKTISI AMMATTILAISEN AVULLA.

Katso palvelumme

Toimitukset Suomeen

Lähetys saman päivän aikana