lisätty Kassa

Miten Custom Boards™ -pedaalilauta voi auttaa sinua urallasi?

Tyypillinen asiakkaamme on kitaristi, joka käyttää efektipedaaleja. Vaikka hänellä olisi kallis soitin ja vielä kalliimpi vahvistin, efektit lojuvat usein lavalla epämääräisesti. Signaalin kuljetus soittimen ja vahvistimen välillä on sattumanvaraista. Tavarat rikkoutuvat, ja toiminta ei anna kuvaa ammattilaisesta. Näin ei tarvitse olla.

Palvelustamme hyötyvät kuitenkin kaikki muusikot, jotka käyttävät lisälaitteita instrumenttinsa ja vahvistimensa välissä. Asiakkainamme onkin ollut kitaristien lisäksi muun muassa viulisteja, kosketinsoittajia, vaskipuhaltajia ja harpisteja. Jos kytket soittimesi suoraan vahvistimeen tai DI-boksiin, meistä ei ole sinulle iloa. Kaikissa muissa tapauksissa voimme olla avuksi.

*****

Esimerkki 1: Tuomas Wäinölä teetti useamman pedaalilaudan

Tuomas Wäinölä on yksi maamme työllistetyimpiä kitaristeja. Hän soittaa muun muassa Anssi Kelan ja Paula Koivuniemen taustabändeissä sekä lukuisissa studio- ja TV-tuotannoissa. Tuomaksen aikataulu on paikoitellen hektinen, minkä myötä laitteiden kuljetus projektista toiseen alkoi muodostua ongelmaksi. Hän ei kuitenkaan halunnut kieltäytyä työtarjouksista vaan teetti Custom Boardsilla useamman pedaalilaudan niin, että yksi saattoi olla kiertuebussissa, toinen TV-studiolla, kolmas hänen kotistudiossaan ja neljäs mukana nopeilla aikatauluilla sovituilla freelance-keikoilla. Tuomaksen elämä helpottui kummasti, ja pedaalilaudat maksoivat nopeasti itsensä takaisin lisääntyneiden töiden myötä.

*****

Esimerkki 2: Pekka Kuusisto vapautti sisäisen luomistarpeensa

Pekka Kuusisto on kysytty soittaja klassisien orkestereiden solistina, mutta hänellä on myös toinen puolensa. Pekka soittaa sähköviululla efektilaitteiden läpi ja luoden ennenkuulumattomia äänimaisemia. Kun hänellä alkoi olla enemmissä määrin keikkoja ulkomailla, efektien kuljettaminen muodostui ongelmaksi. Pedaalilaudan kasaaminen osoittautui kiireiselle viulistille ylivoimaiseksi, joten hän teetti Custom Boardsilla efektilautakokonaisuuden, joka takaa, ettei laitteiston hajanaisuus muodostu enää koskaan luovuuden esteeksi.

*****

Esimerkki 3: Rane Raitsikka keikkailee huimalla tahdilla Atomirotan kanssa

Rane Raitsikan paluu Suomeen monen Yhdysvalloissa vietetyn vuoden jälkeen osoittautui hedelmälliseksi, kun hän perusti Atomirotta-yhtyeen. Ranen vanha laitteisto oikkuili erään tärkeän keikan aikana, ja hän toi pedaalilautansa Custom Boardsille huollettavaksi ja modifioitavaksi. rakentamista varten. Siitä lähtien Rane on käynyt vaihtamassa pedaaleita ja huollattamassa lautaansa hikisten klubikeikkojen jäljiltä Kruununhaassa. Kompakti ja kestävä pedaalilauta auttaa häntä selviämään viikosta toiseen Atomirotan huikeassa keikkatahdissa.

*****

CUSTOM BOARDS on palvellut näiden esimerkkien lisäksi viime vuosina satoja muusikoita, jotka soittavan hyvin erilaisissa bändeissä ja tuotannoissa. Asiakkaitamme ovat olleet muun muassa seuraavat muusikot:

Anssi Kela, Arto Tuunela (Pariisin Kevät), Ben Varon (Amoral), Eero Heinonen (The Rasmus), Erja Lyytinen, Esa Kuloniemi (Honey B & T-Bones), Euge Valovirta (Shining), Janne Puurtinen (HIM), Jarmo Saari (Don Huonot), Joakim Guthwert (Eternal Erection), Jonne Von Hertzen (Von Hertzen Brothers), Juha Kuoppala (Von Hertzen Brothers, Saimaa), Juho Kanervo (Saimaa), Juho Vehmanen (Vesala, My First Band), Jussi Jaakonaho (Ismo Alanko, Chisu), Jyri Helko (For The Imperium), Kie Von Hertzen (Von Hertzen Brothers), Kuisma Aalto (Mokoma), Marco Hietala (Nightwish), Maria Mattila (Mara Balls), Matti-Pekka Lehtinen (Alma), Mika Tyyskä (Mr Fastfinger), Mikael Haavisto (Ranger), Mikko Kosonen (Maija Vilkkumaa, SuomiLOVE-ohjelma), Mikko Lindström (HIM), Mikko Paananen (HIM), Mikko Virta (Vesala, My First Band), Mikko Von Hertzen (Von Hertzen Brothers), Miko Tekoniemi (Benjamin), Mitja Toivanen (Santa Cruz), Niclas Etelävuori (Amorphis), Osmo Ikonen (Sunrise Avenue), Pasi Jääskeläinen (Aurora, Putous-ohjelma), Pauli Hauta-aho (The Blanko, Apulanta), Pauli Rantasalmi (The Rasmus), Pepe Reckless (Reckless Love), Petteri Sariola, Sami Pitkämö (Tanssii tähtien kanssa -ohjelma), Samuli Sirviö (Ellinoora), Timo Kämäräinen (Olavi Uusivirta), Tuomo Prättälä, Varre Vartiainen (Leningrad Cowboys, Paula Koivuniemi) ja Vesa Anttila (Nylon Beat, Mamba).

Lisäksi meillä on ollut kunnia auttaa näitä uraauurtavia muusikoita soittimiensa efektoinnin kanssa:

Jukka Perko (saksofoni), Mikko Perkola (viola de gamba), Pekko Käppi (jouhikko), Salla Hakkola (harppu), Samuli Kosminen (perkussiot), Sirja Puurtinen (viulu) ja Verneri Pohjola (trumpetti).

Oletko Sinä seuraava Custom Boardsin artisti?

Varaa aika


*****

LUE LISÄÄ:

Katso pedaalilautagalleriamme >
Palaa palveluiden päävalikkoon >