lisätty Kassa

Palvelut

Vaihtoon on varattu 15 minuuttia. Olet purkanut efektit muovipusseista lavalle ja kytket niitä yhteen parhaasi mukaan. Ensisoinnut vahvistavat tunnetta siitä, että kaikki ei ole ihan niin kuin pitäisi. Ääni pätkii, mutta et tiedä, missä vika on. Yleisö odottaa. Pakko vain lähteä vetämään ensimmäistä biisiä …

Custom Boards™ -pedaalilauta varmistaa ettet enää koskaan löydä itseäsi tästä tilanteesta. Pedaalilautasi on valmis soitettavaksi heti, kun olet kytkenyt sen virtoihin. Järjestelmä ei hurise, ja soundisi pysyy illasta toiseen samana.

Custom Boards pedaalilauta on nopeasti kytkettävissä ja pakattavissa. Lavamanageri kiittää Sinua ripeästä toiminnasta. Sana asiallisesti toimivasta bändistä leviää ammattipiireissä. Tekniikan toimivuus on usein se tarvittava lisä lahjakkaan bändin tiellä tähtiin.

Jos keikkailet ulkomailla, suunnittelemme laudastasi riittävän kevyen lentomatkustamiseen. Toteutamme pedaalilautaprojektisi vuosien kiertuekokemuksella, jota on kerrytetty erikokoisilla keikka- ja festarilavoilla.

Mitkä ovat ratkaisun hyödyt?

  • Efektisi ja johtosi pysyvät ehjinä
  • Ääni ei pätki eikä hurise
  • Soundisi on sama illasta toiseen
  • Pystytys ja purku sujuvat aikataulussa

Miten pääsen eteenpäin?

Tarjoamme pedaalilautasi päivittämiselle ammattimaiselle tasolle eri palvelumuotoja, jotka tapahtuvat henkilökohtaisen konsultaation muodossa. Tunnin mittainen sessio varataan palvelutuotteen ohesta löytyvällä lomakkeella. Valitse haluamasi palvelu seuraavista vaihtoehdoista:

Custom Boards pedaalilauta viikossa -kokonaistoteus

Teemme sinulle keikkailun rasituksia kestävän pedaalilaudan alusta loppuun ja ratkaisemme kaikki tekniset yksityiskohdat niin, että voit keskittyä vain soittamiseen.

Lue lisää kokonaistoteutuksesta


Virtalähteen valinta -palvelu

Etsitkö nykyiseen lautaasi ja pedaaleihisi sopivaa virtalähdettä? Oletko epävarma virtalähteen mitoituksen ja oikean kiinnittämisen suhteen? Pelkäätkö hajottavasi pedaalisi tai pilaavasi soundisi kytkemällä virran väärin? 

Lue lisää virtalähteen valinnasta


DIY-toteuttajan suunnittelupalvelu

Haluat ja osaat rakentaa itse pedaalilautasi, mutta kaipaat ammattilaisen apua pedaalilautasi suunnittelussa ja oikeiden tarvikkeiden valinnassa.

Lue lisää DIY-konsultaatiosta


Pedaalilaudan vianetsintä

Sinulla on jo pedaalilauta, mutta se hurisee tai paukkuu kiusallisesti, etkä ole löytänyt siitä vikaa. Voit myös olla tyytymätön nykyisen lautasi kokonaissoundiin.

Lue lisää vianetsinnästä


*****

LISÄÄ AIHEESTA:

Katso palveluhinnastoamme >
Miten Custom Boards -pedaalilauta voi auttaa sinua urallasi? >

Top 10 yleisimmät ongelmat ja niiden ratkaisut >