lisätty Kassa

Signaalitien merkkaaminen pedaaleihin

Merkitse Dymo-teipillä pedaalien järjestys pysyvästi niiden koteloihin suunnitteluvaiheessa käyttämiesi maalarinteippimerkintöjen pohjalta.

Efektien järjestys on tärkeä tieto siinä vaiheessa, kun haluat vaihtaa tai huoltaa jonkin efektin. Käytämme Custom Boardsilla Dymo-teippikonetta, mutta voit tehdä nämä merkinnät millä tahansa tarrakoneella tai siististi teipillä ja tussilla.

Signaalitien merkkaaminen johtoihin

Jos sinusta tuntuu, että haluaisit jatkossakin tietää täsmälleen, mikä johto menee mihinkin, voit värimerkitä ne sähköasentajien käyttämillä värikoodeilla ennen teippien repimistä. Teimme itsekin joskus näitä merkintöjä, mutta välijohtojen laadun parantuessa emme ole nähneet niiden merkitsemiselle enää tarvetta. Tärkeämpää on tietää, missä järjestyksessä efektit ovat ja mistä virtalähteen lähdöstä ne saavat virtansa.


Square Plug on keksinyt mielenkiintoisen idean johtojen merkitsemistä varten. He tarjoavat liittimiinsä kokoelman erivärisiä ruuveja joilla välijohtoja voidaan merkitä helposti ja tyylikkäästi.

Virtalähteen ulostulojen merkkaaminen

Valmistele teippikoneella virtalähteen pohjaan efektien lyhenteet niin, että tiedät, mistä on kyse, jos sinun tarvitsee vaihtaa jokin efekti sellaiseen laitteeseen, jonka virrantarve tai liitin on mahdollisesti erilainen.

  • Irrota lopuksi virtalähteen maalarinteipit ja kiinnitä se pedaalilaudan reunaan muistuttamaan virtaliitäntöjen järjestyksestä.
  • Kiinnitä aiemmin valmistelemasi Dymo-tarrat virtalähteeseen. Irrota lopuksi turhaksi jäänyt maalarinteipin palanen laudasta.
Toimitukset Suomeen

Lähetys saman päivän aikana