lisätty Kassa

Jätä tekniset huolet meille ja keskity musiikkiin

Tarjoamme sinulle henkilökohtaista apua pedaalilaudan tai 19" räkkijärjestelmän suunnittelussa. Huolehdimme kaikista teknisistä yksityiskohdista niin, että sinä voit keskittyä soittamiseen.

Pääset alkuun helposti

Täytä suunnittelulomakkeemme, jonka löydät jokaiselta palvelusivulta. Valitse haluamasi palvelu seuraavista vaihtoehdoista:

****

Pedaalilaudan kokonaistoteutus

Suunnittelemme ja johdotamme sinulle tarpeittesi mukaisen pedaalilaudan. Ratkaisemme kaikki tekniset yksityiskohdat niin, että voit keskittyä vain soittamiseen.

Lue Lisää

****

Suunnittelupalvelu

Haluat rakentaa itse pedaalilautasi tai 19" räkkisi, mutta kaipaat lisäinspiraatiota sekä apua suunnitteluun, soundien etsimiseen ja oikeiden tarvikkeiden valintaan.

Lue Lisää

****

Kitarajärjestelmän vianetsintä

Onko kitarajärjestelmässäsi teknisiä ongelmia kuten melua, hurinaa vai pätkiikö signaali? Anna meidän kaivaa vika esiin.

Lue Lisää

*****

Soundikonsultaatio

Olet tehnyt mielestäsi kaiken oikein, mutta soundisi ei inspiroi sinua. Autamme sinua löytämään ja toteuttamaan haluamasi soundit.

Lue Lisää

*****

Puhelin- ja online-tuki

Kerro meille ongelmasi ja varaa aika vaikka samalle päivälle. Hoidamme konsultaation tehokkaasti puhelimen tai kuvayhteyden välityksellä, ja sinä pääset jatkamaan soittamista.

Lue Lisää

*****

Muut palvelut ja hinnasto

Tarvitsetko tietyn mittaisen kitaranjohdon, välijohtoja tai johtoviuhkan jolla saat signaalisi pedaalilaudalta backlinelle. Katso mitä kaikkea tarjoamme.

Lue Lisää


*****

ALOITA KITARAJÄRJESTELMÄSI PÄIVITYS AMMATTILAISEN AVULLA.


Täytä suunnittelulomake

Toimitukset Suomeen

Lähetys saman päivän aikana