lisätty Kassa

Kuinka aloitan pedaalilautaprojektini?

Takaamme ettei laitteiston hajanaisuus jää enää koskaan luovuutesi esteeksi.

Kaikki muusikot ovat ainutlaatuisia. Tarjoamme henkilökohtaista apua suunnittelemalla ja johdottamalla sinulle pedaalilaudan, joka inspiroi luomaan musiikkia. Kun laitteesi ovat siistissä järjestyksessä ja nautit elinikäisestä takuustamme, olet vapaa tekemään sitä mitä rakastat eniten. Uudet soundit inspiroivat sinua ja saat tuoreita ideoita sävellystyöhön. Tämän tuloksena syntyy musiikkia, josta me kaikki saamme nauttia.

Pääset alkuun helposti 

Täytä suunnittelulomakkeemme, jonka löydät jokaiselta palvelusivulta. Valitse haluamasi palvelu seuraavista vaihtoehdoista:

1) Pedaalilaudan kokonaistoteutus

Suunnittelemme ja johdotamme sinulle täysin omannäköisesi pedaalilaudan alusta loppuun. Ratkaisemme kaikki tekniset yksityiskohdat niin, että voit keskittyä vain soittamiseen.

Lue Lisää


2) Pedaalilaudan suunnittelupalvelu

Haluat ja osaat rakentaa itse pedaalilautasi, mutta kaipaat lisäinspiraatiota sekä apua suunnitteluun, soundien valintaan ja oikeiden tarvikkeiden valintaan.

Lue Lisää


3) Luovan soundisuunnittelun ABC

Sinulla saattaa olla mielessäsi tietty soundi, mutta et tiedä miten sen saa aikaan. Voit kysyä meiltä mitä haluat sähkökitaran soundimahdollisuuksista.

Lue Lisää


4) Custom Boards -teknikkojen online-tuki

Varaa aika vaikka samalle päivälle, ja kerro meille ongelmasi. Konsultaation hoidamme tehokkaasti videon välityksellä, ja sinä pääset jatkamaan soittamista.

Lue Lisää


5) Virtalähteen suunnittelu

Etsitkö nykyiseen lautaasi ja pedaaleihisi sopivaa virtalähdettä? Oletko epävarma virtalähteen mitoituksen ja oikean kiinnittämisen suhteen? Pelkäätkö hajottavasi pedaalisi kytkemällä virran väärin?

Lue Lisää


6) Kitarajärjestelmän vianetsintä

Onko kitarajärjestelmässäsi teknisiä ongelmia kuten melua, hurinaa vai pätkiikö koko signaali? Anna meidän kaivaa vika esiin.

Lue Lisää


7) Muut palvelut ja hinnasto

Tarvitsetko tietyn mittaisen kitaranjohdon, välijohtoja tai johtoviuhkan jolla saat signaalisi pedaalilaudalta backlinelle. Katso mitä kaikkea tarjoamme ja mitä mikäkin maksaa.

Lue Lisää


*****

ALOITA PEDAALILAUTAPROJEKTISI AMMATTILAISEN AVULLA.


Täytä suunnittelulomake

Toimitukset Suomeen

Lähetys saman päivän aikana