lisätty Kassa

Kuinka aloitan pedaalilautaprojektini?

Tarjoamme pedaalilautasi päivittämiseksi ammattimaiselle tasolle eri palvelumuotoja, jotka tapahtuvat henkilökohtaisen konsultaation muodossa. Kaikkiin palveluihimme kuuluu noin tunnin mittainen suunnittelusessio, joka varataan palvelutuotteen ohesta löytyvällä lomakkeella.

Valitse haluamasi palvelu seuraavista vaihtoehdoista:

1) Custom Boards -teknikkojen online-tuki

Varaa aika vaikka samalle päivälle, ja kerro meille ongelmasi. Konsultaation hoidamme tehokkaasti videon välityksellä, ja sinä pääset eteenpäin projektissasi.

Lue Lisää


2) Pedaalilaudan kokonaistoteutus

Teemme sinulle keikkailun rasituksia kestävän pedaalilaudan alusta loppuun ja ratkaisemme kaikki tekniset yksityiskohdat niin, että voit keskittyä vain soittamiseen.

Lue Lisää


3) Pedaalilaudan suunnittelupalvelu

Haluat ja osaat rakentaa itse pedaalilautasi, mutta kaipaat ammattilaisen apua pedaalilautasi suunnittelussa ja oikeiden tarvikkeiden valinnassa

Lue Lisää


4) Soundisuunnittelun ABC

Voit tulla paikalle oman laitteistosi kanssa tai vain kuuntelemaan tunnin mittaisen luennon kitaran signaalitiestä ja kysymään sinua eniten aprikoivia kysymyksiä. Soundisuunnittelun jälkeen ymmärrät paremmin miten sähkökitaran eri signaalitien osat vaikuttavat soundiisi.

Lue Lisää


5) Virtalähteen suunnittelu

Etsitkö nykyiseen lautaasi ja pedaaleihisi sopivaa virtalähdettä? Oletko epävarma virtalähteen mitoituksen ja oikean kiinnittämisen suhteen? Pelkäätkö hajottavasi pedaalisi kytkemällä virran väärin?

Lue Lisää


6) Muut palvelut ja hinnasto

Sinulla on jo pedaalilauta, mutta se hurisee tai paukkuu kiusallisesti, etkä ole löytänyt siitä vikaa.

Lue Lisää

Toimitukset Suomeen

Lähetys saman päivän aikana