lisätty Kassa

Kuinka aloitan pedaalilautaprojektini?

Inspiroiva pedaalilauta herättää luomistarpeesi henkiin

Kaikki muusikot ovat ainutlaatuisia. Tarjoamme henkilökohtaista apua suunnittelemalla ja johdottamalla sinulle pedaalilaudan. Kun laitteesi ovat järjestyksessä ja nautit elinikäisestä takuustamme, olet vapaa tekemään sitä mitä rakastat eniten. Uudet soundit inspiroivat sinua ja auttavat luomaan musiikikia.

Pääset alkuun helposti 

Täytä suunnittelulomakkeemme, jonka löydät jokaiselta palvelusivulta. Valitse haluamasi palvelu seuraavista vaihtoehdoista:

1) Pedaalilaudan kokonaistoteutus

Suunnittelemme ja johdotamme sinulle tarpeittesi mukaisen pedaalilaudan. Ratkaisemme kaikki tekniset yksityiskohdat niin, että voit keskittyä vain soittamiseen.

Lue Lisää


2) Pedaalilaudan suunnittelupalvelu

Haluat rakentaa itse pedaalilautasi, mutta kaipaat lisäinspiraatiota sekä apua suunnitteluun, soundien etsimiseen ja oikeiden tarvikkeiden valintaan.

Lue Lisää


3) Luovan soundisuunnittelun ABC

Sinulla saattaa olla mielessäsi tietty soundi, mutta lopputulos ei kuulosta oikealta. Asiantuntijamme auttavat sinua toteuttamaan haluamasi soundit.

Lue Lisää


4) Puhelin- ja online-tuki

Kerro meille ongelmasi ja varaa aika vaikka samalle päivälle. Hoidamme konsultaation tehokkaasti puhelimen tai videon välityksellä, ja sinä pääset jatkamaan soittamista.

Lue Lisää


5) Virtalähteen suunnittelu

Etsitkö nykyiseen lautaasi ja pedaaleihisi sopivaa virtalähdettä? Oletko epävarma virtalähteen mitoituksen ja oikean kiinnittämisen suhteen? Pelkäätkö hajottavasi pedaalisi kytkemällä virran väärin?

Lue Lisää


6) Kitarajärjestelmän vianetsintä

Onko kitarajärjestelmässäsi teknisiä ongelmia kuten melua, hurinaa vai pätkiikö signaali? Anna meidän kaivaa vika esiin.

Lue Lisää


7) Muut palvelut ja hinnasto

Tarvitsetko tietyn mittaisen kitaranjohdon, välijohtoja tai johtoviuhkan jolla saat signaalisi pedaalilaudalta backlinelle. Katso mitä kaikkea tarjoamme.

Lue Lisää


*****

ALOITA PEDAALILAUTAPROJEKTISI AMMATTILAISEN AVULLA.


Täytä suunnittelulomake

Toimitukset Suomeen

Lähetys saman päivän aikana