lisätty Kassa

 

17. Pedaalilaudan viimeistely ja lopputarkastus

Soita läpi pedaalilautasi efektit yksi kerrallaan ja varmista, että kaikki on kunnossa ja toimii samalla lailla kuin välitestauksessakin. Tämä vaihe on pääasiassa muodollinen, ja sen avulla varmistetaan, ettei tilanne ole muuttunut kiinnittäessäsi johtoja klipseillä kiinni lautaan.

Joskus johtojen asettelu muuttaa laitteiden reagoimista toisiinsa, mutta jos välitestaus on tehty huolellisesti, tämä on äärimmäisen harvinaista.

Suosittelemme merkitsemään pedaalien säädöt ylös Stagetrix Settings Saver -merkkaustussilla.

Pimeässä näkyvä merkkausjälki lähtee pois kiiltävästä pinnasta sormenpäällä hieraisemalla.

Jos et halua merkitä säätöjäsi tällaiseen pedaaliin tussilla, voit käyttää siihen esimerkiksi fluoripintaista Pro Gaff -teippiä. Samalla teipillä voit myös merkitä kriittiset liitännät signaalitielläsi.

Merkinnöistä on hyötyä, jos joudut esimerkiksi tekemään nopean vaihdon bändien välillä ja aloittamaan keikkasi ”sokkona”. Tällöin on tärkeää, että sinulla on varmuus siitä, että efektien säädöt ovat oikeissa asennoissa.

Jos tunnet, että pedaaliesi potentiometrien asennot liikkuvat helposti niitä polkiessasi, voit asettaa niiden alle Custom Boards Pot Stopper -renkaita. 

Stopperit pitävät potikkasi paikoillaan läpi keikan, mutta niitä pystyy silti säätämään tarpeen vaatiassa. Renkaat jäävät hienosti potentiometrin nupin ja pedaalin rungon väliin.

Jos säädät pedaaliesi potikoiden asentoa keikan aikana, voit asettaa niiden päälle Xoticin Rubber Knob Cover -kumisuojan, joka helpottaa kengällä säätämistä.

Valikoimissamme on myös suurempia, helpommin myös paljailla jaloilla käytettäviä nuppeja pedaalin kytkinten päihin. Ne helpottavat huomattavasti pedaalien kytkemistä päälle.

  • Jos laudassasi on loopperi, tässä vaiheessa on hyvä tehdä siihen MIDI-ohjelmointi.
  • Voit punnita lopuksi pedaalilaudan laukkuineen matkalaukkuvaa’alla, jotta sinulla on tarkka tieto sen painosta mahdollista lentokonekeikkailua varten. Ei ole huono idea merkitä painoa Pro Gaff -fluoriteipillä pedaalilaudan kuljetuslaatikon tai pussin kylkeen.

JOS TÄMÄ OLISI Custom Boardsin tekemä pedaalilauta, laittaisimme nyt siihen Custom Boards -sinetin ja ottaisimme pedaalilaudasta valokuvan galleriaamme varten.

Saisit meiltä seuraavaksi sähköpostin, jossa kertoisimme, että pedaalilautasi on valmis ja odottaa noutoa Custom Boardsin tiloissa.

Muistuttaisimme sinua myös pedaalilautasi työn elinikäisestä takuusta. Saisit laudan mukana Custom Boardsin teknikoiden kortit, joista löytyy puhelinnumeromme siltä varalta, että sinulla tulee kysyttävää pedaalilautasi toiminnasta.

Parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi neuvon sinua lukemaan vielä Käyttäjän Oppaamme, joka on tehty pääasiallisesti Custom Boardsin valmistamia pedaalilautoja varten. Sen sisältö on kuitenkin äärimmäisen relevanttia myös kaikille oman pedaalilautansa rakentaneille muusikoille.

Pedaalilautasi on nyt valmis inspiroimaan sinua soittajana ja kestämään keikkailun rasitukset. Nauti musiikista.

*****

Jos et haluakaan syystä tai toisesta viedä itse pedaalilautaprojektiasi loppuun asti, autamme sinua mielellämme.

ALOITA PEDAALILAUTAPROJEKTISI AMMATTILAISEN AVULLA.

Täytä suunnittelulomake

Toimitukset Suomeen

Lähetys saman päivän aikana