lisätty Kassa

Pedaalilaudan viimeistely ja lopputarkastus

Soita läpi pedaalilautasi efektit yksi kerrallaan ja varmista, että kaikki on kunnossa ja toimii samalla lailla kuin välitestauksessakin. Tämä vaihe on pääasiassa muodollinen, ja sen avulla varmistetaan, ettei tilanne ole muuttunut kiinnittäessäsi johtoja klipseillä kiinni lautaan.

Joskus johtojen asettelu muuttaa laitteiden reagoimista toisiinsa, mutta jos välitestaus on tehty huolellisesti, tämä on äärimmäisen harvinaista.

Fluoriteippi

Voit käyttää säätöjesi merkitsemiseen esimerkiksi fluoripintaista Pro Gaff -teippiä. Samalla teipillä voit myös merkitä kriittiset liitännät signaalitielläsi.

Merkinnöistä on hyötyä, jos joudut esimerkiksi tekemään nopean vaihdon bändien välillä ja aloittamaan keikkasi ”sokkona”. Tällöin on tärkeää, että sinulla on varmuus siitä, että efektien säädöt ovat oikeissa asennoissa.

Voit punnita lopuksi pedaalilaudan laukkuineen matkalaukkuvaa’alla, jotta sinulla on tarkka tieto sen painosta mahdollista lentokonekeikkailua varten. Ei ole huono idea merkitä painoa Pro Gaff -fluoriteipillä pedaalilaudan kuljetuslaatikon tai pussin kylkeen.

Pot Stopper

Jos tunnet, että pedaaliesi potentiometrien asennot liikkuvat helposti niitä polkiessasi, voit asettaa niiden alle Custom Boards Pot Stopper -renkaita. 

Stopperit pitävät potikkasi paikoillaan läpi keikan, mutta niitä pystyy silti säätämään tarpeen vaatiassa. Renkaat jäävät hienosti potentiometrin nupin ja pedaalin rungon väliin.

Barefoot Buttons 

Valikoimissamme on helpommin myös paljailla jaloilla käytettäviä nuppeja pedaalin kytkinten päihin. Ne helpottavat huomattavasti pedaalien kytkemistä päälle.

JOS TÄMÄ OLISI Custom Boardsin tekemä pedaalilauta, laittaisimme nyt siihen Custom Boards -sinetin ja ottaisimme pedaalilaudasta valokuvan galleriaamme varten.

Pedaalilautasi on nyt valmis inspiroimaan sinua soittajana ja kestämään keikkailun rasitukset.

*****

Jos et haluakaan syystä tai toisesta viedä itse pedaalilautaprojektiasi loppuun asti, autamme sinua mielellämme.

ALOITA PEDAALILAUTAPROJEKTISI AMMATTILAISEN AVULLA.

Täytä suunnittelulomake

Toimitukset Suomeen

Lähetys saman päivän aikana